Hej, så drar säsongen igång med dunder och brak. Nu hade vi ett av flera evenemang vi har planerat inför sommaren. Det började med att väcka fordonen ur sin Törnrosa sömn. Efter att man har fyllt på diverse vätskor som dom var i skriande behov av. så var det spännande att koppla in det uppladdade batteriet och slå på tändningen. Någon var mer alert än den andre, men efter lite handpåläggning så startade dom villigt och var vårrusiga och taggade på nya upptåg med oss. Det var ett gäng besökare som fick njuta av skönsjungande motorer och rasslandet från banden denna fina lördag. Vi fick monterat en dubbel 36 kulspruta på Kp-bilen, som en medlem har jobbat på i vinter, den blev mycket fin och gjorde bilen mera komplett. Man kunde nästan se hur den sträckte på sig i solen. Många var nöjda med föreställningen att kunna se dom röra på sig. Kristianstad dagblad gjorde en intervju med oss, ska se om jag lyckas få med den så ni får se den. Se videon och ha det bra ut i lådan.

Här kommer länken ni får kan se kopiera den och klistra in den, lycka till se och njut.
Webb TV – Kristianstadsbladet
http://www.kristianstadsbladet.se/webb-tv/7qnxpwa5/